Rukomet

Razočarani Horvat: "Golmani jedini nisu razočarali u teškom porazu"; Pešić: "Zadovoljan sam kako smo odigrali"

Sportnet • srijeda, 14.02.2018.
Razočarani Horvat: "Golmani jedini nisu razočarali u teškom porazu"; Pešić: "Zadovoljan sam kako smo odigrali"

Nije dobro izgledao Nexe u porazu od Meškova u 14. kolu SEHA - Gazprom lige. Poraz od 29:19 na domaćem terenu razočarao je sve, poglavito trenera Hrvoja Horvata...

PIŠE: Jan Šneler

Iako je Nexe odigrao odlično protiv Göppingena u prvom kolu EHF kupa, poraz od Meškova stigao je kao jako otrežnjenje. Svoje razočarenje nije skrivao niti trener Nexea, Hrvoje Horvat.

"Golmani jedini nisu razočarali u ovom teškom porazu. Oni odlično rade svoj posao iz utakmice u utakmicu. Meškov je ušao u dvoboj ozbiljno, potpuno fokusiran, a na golu su imali odličnog Pešića. Naš pristup nije bio dobar i rezultat je očekivan. Važno upozorenje za nas, vjerujem da je došlo u pravo vrijeme", direktan je bio Horvat.

Jedan od onih koji nisu razočarali je svakako vratar Nexea, Kristian Pilipović, koji je prikupio 11 obrana u jučerašnjoj utakmici.

"Meškov je bio bolji, zaslužili su pobjedu. Napravili smo previše tehničkih grešaka, pogotovo u prvom dijelu kada su i napravili prednost. Moramo biti puno bolji protiv Cocksa u nedjelju", rekao je golman domaćih.

Meškov može biti zadovoljan ishodom jer ovom pobjedom ostaje na trećem mjestu tablice. Trener Meškova Sergej Bebeško nije skrivao zadovoljstvo pristupom svoje momčadi i nastavkom odličnih igara.

"Jako važna utakmica za nas, još jedan veliki korak prema Final four turniru. Sedma utakmica u 15 dana za nas i jako sam sretan što smo to odradili dobro. Otvorili smo odlično utakmicu, Pešić je obranio nekoliko lopti i počeli smo stvarati osjetniju prednost", rekao je trener Meškova.

Iako je odigrao odličnu utakmicu protiv hrvatskog predstavnika, svakako veseli i dobra forma hrvatskog reprezentativca Ivana Pešića koji je protiv Nexea prikupio 16 obrana.

"Zadovoljan kako smo odigrali kao momčad, od pripreme utakmice pa sve do samog dvoboja. Jako dobar nastup i puno pozitivnih stvari. Ipak, najvažnije je da nastavimo ovako i dalje", sažeto je rekao Pešić.

SEHA liga, skupina A

1Motor Zaporožje 10314:274+4024
2Vardar Skoplje 10319:291+2824
3Prešov 10262:242+2015
4Vojvodina 10269:265+415
5Nexe Našice 10299:268+3112
6BSU 10235:358-1230

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!