Tenis

Nino Serdarušić glatko poražen na startu turnira u Bergamu

Mihaela Bradovski • utorak, 20.02.2018.
Nino Serdarušić glatko poražen na startu turnira u Bergamu
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski tenisač Nino Serdarušić poražen je već u prvom kolu Challengera u Bergamu. Igrao je protiv Francuza Vincenta Millota i izgubio u dva seta...

Nakon što je uspješno odradio posao u kvalifikacijama, Nino Serdarušić nije uspio preskočiti prvu prepreku u glavnom ždrijebu Challengera u Bergamu. Tamo ga je čekao 208. igrač svijeta Vincent Millot i svladao ga sa 6:1, 6:4.

Iskusni Francuz koji je bio 135. na svjetskoj rang ljestvici rutinski je stigao do pobjede i tako nastavio niz ove godine u kojem je na svakom turniru u kojem je bio u glavnom ždrijebu, prošao u drugo kolo.

Serdarušić s druge strane i dalje čeka na pobjedu u glavnom ždrijebu nekog Challengera, najbolje rezultate uglavnom bilježi na ITF turnirima.

Ovdje je loše krenuo i ekspresno izgubio prvi set uz samo jedan osvojen gem. Kod 2:1 imao je break priliku za povratak u set, ali ona je ostala neiskorištena.

I u drugom setu odmah je izgubio početni udarac da bi se u završnici ipak uspio vratiti i smanjiti na 5:4. Međutim na servisu za ostanak u meču dopustio je Millotu dolazak na 0:40, Francuz je iskoristio treću meč loptu i prošao u drugo kolo.

Challenger Bergamo, prvo kolo:
Vincent Millot (Francuska) - Nino Serdarušić (Hrvatska, Q) 6:1, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!