Košarka

VIDEO: Caen iznenadio Lyon i prošao u polufinale Kupa, Santiniju 57 minuta

Sportnet • četvrtak, 01.03.2018.
VIDEO: Caen iznenadio Lyon i prošao u polufinale Kupa, Santiniju 57 minuta
Foto: EPA

U posljednjoj utakmici četvrtfinala Francuskog kupa Caen hrvatskog internacionalca Ivana Santinija iznenadio je Lyon i s minimalnih se 1:0 plasirao u polufinale. Zanimljivo je da Caen nije jedini uljez među četiri najbolje momčadi pošto tamo već čekaju Les Herbies i Chambly, dok je jedini favorit koji je ostao u natjecanju je PSG koji je ujedno i trostruki branitelj trofeja.

AUTOR: Stipe Dedić

Ivan Santini odigrao je 57 minuta za domaćine. Hrvatski napadač nije na žalost uspio napraviti išta vrijedno spomena, no neće mu na koncu biti žao pošto je njegova momčad u konačnici izborila polufinale Kupa.

U prilično pitomom prvom poluvremenu niti jedna momčad nije uspjela uspostaviti kontrolu nad utakmicom. Lyon je očekivano dominirao u posjedu lopte, no sve što su gosti uspjeli napraviti u prvih 45 minuta je jednom uputiti udarac u okvir Bricea Sambe na golu Caena.

Najvažniji trenutak susreta zbio se u 77. minuti kada je Ismael Diomande dobro reagirao na ubačaj Peetersa i zabio za 1:0.

Lyon je do kraja svim silama pokušao izjednačiti rezultat. Pokušavali su Bertrand Traore pa onda u nekoliko navrata i Cornet, no Lavovi su ostali gladni i u polufinale će Caen.

Francuski kup, četvrtfinale:
Caen - Lyon 1:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!