Nogomet

Wenger: "Svakako želimo izbjeći madridski Atletico"

Branimir Korać • petak, 16.03.2018.
Wenger: "Svakako želimo izbjeći madridski Atletico"
Foto: EPA

Arsenal je s dvije pobjede eliminirao Milan i prošao u četvrtfinale Europske lige. Još će se pričati o kaznenom udarcu koji je u Londonu dosuđen za Arsenal kod vodstva Milana 1:0, a jasno je kako su švedski suci tu pogriješili...

Bez obzira na nepostojeći kazneni udarac koji je pogurao Arsenal prema četvrtfinalu, Englezi su kroz dva susreta bili bolji protivnik i zato čekaju ždrijeb Europske lige. Arsene Wenger priznaje kako postoji protivnik kojeg želi pod svaku cijenu izbjeći.

"Svakako želimo izbjeći madridski Atletico", priznao je Wenger nakon prolaza u četvrtfinale Europske lige.

Dvoboji s Milanom možda okrenu Arsenalovu sezonu u pozitivan smjer, prije prve utakmice imali su Topnici četiri uzastopna poraza, no danas izgledaju bolje.

"Sada je puno bolje, trebali smo tu pobjedu kako bi se oporavili od loših rezultata. Ako budemo imali dobar rezultat i igrali onako kako želimo, navijači će sigurno biti uz nas", smatra Wenger.

U Londonu nije bilo jednostavno, Milan je imao vodstvo i prijetio je kompliciranjem situacije.

"Otvorena utakmica, u prvom poluvremenu igrali smo malo povučenije kako bi sačuvali rezultat, s druge strane je ipak bio vrlo dobar protivnik. Imali smo u početku problema u obrani, ali kako je susret odmicao, bili smo sve čvršći i kompaktniji."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!