Nogomet

VIDEO: Brazilci u Moskvi lako izašli na kraj s Rusima

Branimir Korać • petak, 23.03.2018.
VIDEO: Brazilci u Moskvi lako izašli na kraj s Rusima
Foto: EPA

Brazil je u prijateljskom susretu u Moskvi bez problema upisao pobjedu protiv domaćina Rusije. Remije bez pogodaka ubilježili su Crnogorci na Cipru te Makedonci u Finskoj...

Može Brazil i bez Neymara. Pokazao je to u Moskvi gdje je lakoćom svladao Rusiju s 3:0 u susretu u kojem je bio dosta bolji protivnik, stvorio je pregršt prilika i poslao tri puta loptu iza leđa Igora Akinfejeva.

Nakon prvog poluvremena u kojem su Rusi bili ravnopravniji protivnik i Brazil nije uspio doći do pogotka, u nastavku susreta gosti su potpuno dominirali. Potvrdilo se i da Brazil ima puno širu bazu kvalitetnih igrača, izmjene nisu toliko utjecale na igru Brazila koliko na igru domaćina.

Gostima je trebalo samo 13 minuta u drugom dijelu za glatko slavlje. Na prvi pogodak čekalo se do 53. minute, a u 66. bilo je već 3:0.

U 53. minuti Brazilci su poveli. Nakon ubačaja u kazneni prostor najviši u skoku bio je Thiago Silva, dobro je pucao glavom, ali Akinfejev je obranio. Odbio je loptu do Mirande koji iz blizine zabija za vodstvo.

U 62. minuti dosuđen je kazneni udarac za Brazilce nakon što je srušen Paulinho, izveo ga je Philippe Coutinho i povećao prednost.

Samo četiri minute kasnije već je bilo 3:0, Willian je ubacio, a Paulinho ovaj put glavom pogodio za konačan rezultat.

Crnogorci su na Cipru odigrali s domaćinom bez pogodaka dok je istim rezultatom okončan dvoboj Finske i Makedonije. Arijan Ademi odigrao je za Makedoniju cijelu utakmicu.

Senegalci neće biti pretjerano zadovoljni rezultatom protiv Uzbekistana. Očekivali su pobjedu za podizanje samopouzdanja, a na kraju su se morali zadovoljiti remijem 1:1.

Uzbekistan je čak i vodio od 19. minute pogotkom Otabeka Šukurova, a remi Senegalu donio je napadač Amiensa Moussa Konate.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!