Nogomet

Tomić: "Suci nas ne maze, dojma sam da je regularan gol", Kopić: "Mislim da smo zasluženo pobijedili"

Petar Jenjić • subota, 07.04.2018.
Tomić: "Suci nas ne maze, dojma sam da je regularan gol", Kopić: "Mislim da smo zasluženo pobijedili"
Foto: FaH

Nakon susreta Hajduka i Lokomotive očekivano nezadovoljan bio je gostujući trener Goran Tomić koji smatra kako je njegova momčad vrlo vjerojatno oštećena za pogodak što joj može biti presudno u borbi za ostanak. S druge strane trener Bijelih Željko Kopić bio je zadovoljan viđenim u prvom poluvremenu, dok s drugim dijelom nije bio nezadovoljan...

Hajduk je upisao minimalnu pobjedu protiv Lokomotive pred svojim navijačima i tako stigao do nova tri boda. Peta je ovo uzastopna utakmica Bijelih u kojoj ne znaju za poraz. Zadovoljan je nakon susreta bio trener domaće momčadi Željko Kopić.

"Prvo poluvrijeme odigrali smo dobro i pametno. Cijelo vrijeme smo igrali protiv 11 igrača iza lopte, nedostajalo je malo više kvalitete u završnici. Nakon postignutog pogotka naglasak je bio da pokušamo zabiti još jedan i tako riješiti utakmicu. Ulaskom Krstanovića Lokomotiva je uvela još jednu opasnost, ali mislim da smo zasluženo dobili utakmicu."

"Zadovoljan sam s prvim dijelom, dolazili smo s loptom u prostore u koje smo htjeli. U drugom dijelu pas iz obrane bio je sporiji, no nisam nezadovoljan. Gledamo isključivo sebe, imamo dovoljan broj ozlijeđenih igrača. Danas je Šego sa 17 godina odigrao veliki dio utakmice. Ne zamaramo se utakmicama naših suparnika", dodao je Kopić na pitanje nada li se kiksu Dinama protiv Istre 1961.

Nakon pogotka protiv Rijeke Mijo Caktaš još se jednom upisao u strijelce, a nakon današnje utakmice je rekao: "Dosta će mi ovo značiti. Svjestan sam kako neke utakmice do sada nisam odigrao na svom nivou. Ovi pogoci zasigurno će mi podići samopouzdanje. Kroz cijelu utakmicu imali smo veći posjed, stvarali šanse i zabili gol. Pobjeda je na kraju najvažnija. Lokomotiva se u posljednjih pola sata malo probudila, ali uspjeli smo sačuvati prednost."

Trener Lokomotive Goran Tomić nije mogao ne spomenuti dosuđeno zaleđe Radonjiću kojim je, kako se čini, Lokomotiva možda oštećena za pogodak.

"Unaprijed se ispričavam sucima, ali mislim da je pogodak Radonjića bio regularan, želim baš pogledati snimku. Suci nas ne maze, mukotrpno radimo. Neke nam penale nisu sudili u ranijim utakmicama, a sada sam dojma da je bio regularan pogodak. Ako smo i sada oštećeni, to je treća uzastopna utakmica. Može biti presudno jer smo i mi u borbi za ostanak."

"Prvo smo poluvrijeme prespavali, ušli jako loše. Hajduk je bio agresivniji, bolji u posjedu, no bez pravih prilika. Imali su neke konkretne situacije, ali prave opasnosti nije bilo. U nastavku smo odigrali jako dobru utakmicu i prilika koje smo mogli bolje završiti. Imali su dosta izostanaka i očekivao sam da nam neće napraviti velikih problema u stvaranju prilika. Tako je i bilo, no to nismo iskoristili", dodao je Tomić, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Hrvatski Telekom Prva liga

  • Rezultati
  • Ljestvica
1Dinamo 3668:34+3473
2Rijeka 3675:32+4370
3Hajduk 3670:38+3266
4Osijek 3653:38+1556
5Lokomotiva 3647:48-151
6Slaven Belupo 3635:45-1043
7Inter-Zaprešić 3643:64-2143
8Rudeš 3641:62-2140
9Istra 1961 3628:60-3227
10Cibalia 3636:75-3926

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.04.2018. u 00:31
    Hoće li sada svi napisati da je Lokomotiva oštećena? Vjerojatno ne jer nije igrala protiv Dinama već boraca za pošteno suđenje u HNL-u
    Obrisan korisnik