Nogomet

Modrić za švedsku televiziju: "Šteta što Ibrahimović nije izabrao Hrvatsku, tko ga ne bi htio u svojoj momčadi"

Mihaela Bradovski • subota, 21.04.2018.
Modrić za švedsku televiziju: "Šteta što Ibrahimović nije izabrao Hrvatsku, tko ga ne bi htio u svojoj momčadi"
Foto: FaH

Zlatan Ibrahimović uživa u MLS-u, a Luka Modrić u intervjuu za švedsku televiziju SVT Sport ne odbacuje mogućnost da i on zaigra na kraju karijere u toj ligi...

U opširnom intervjuu za švedsku televizijsku postaju SVT Sport Luka Modrić govorio je o Zlatanu Ibrahimoviću, nije skrivao divljenje prema nogometnom umijeću velikog majstora, a žali što Ibrahimović nije izabrao hrvatsku reprezentaciju oko koje se spominjao.

"Tko ne bi volio igrati s takvim igračem? Zlatan je jedan od najboljih igrača u modernom nogometu i šteta je što nije izabrao Hrvatsku. Tako je kako je, mi imamo druge sjajne napadače u svojoj momčadi, ali naravno da bi nam dobro došao, nema nikakve dvojbe."

"Zlatan je napravio stvarno puno u europskom nogometu u zadnjih 10-20 godina, sada je otišao u MLS i to je njegova odluka. Nadam se da uživa. Volio bih da ostane na travnjaku malo duže kako bih ga mogao još gledati."

Ipak Modrić priznaje kako nije lako pratiti MLS zbog vremenske razlike između SAD-a i Europe.

"Teško je, ponekad pogledam neku utakmicu ako je u ranijem terminu. Međutim nije jednostavno jer imamo stvarno puno obaveza, raspored nam je pretrpan, utakmice, treninzi i moramo ranije zaspati kako bi bili odmorni."

Sve je veći broj poznatih igračkih imena koji pred kraj karijere odlaze prema SAD-u, a Modrić ne odbacuje takvu mogućnost.

"Nikada ne znate što se može dogoditi iako još uvijek imam ugovor s Realom koji ističe za dvije godine. Zadovoljan sam i uvijek sam govorio da mi je želja završiti karijeru u Realu, no ako se to ne dogodi, mogao bih završiti u SAD-u", prenosi Goal dijelove iz intervjua.

Inače razgovor s Modrićem švedska televizijska postaja prikazat će u nedjelju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!