Košarka

Jason Terry odlučan: "Želim još ostati u Bucksima"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 30.04.2018.
Jason Terry odlučan: "Želim još ostati u Bucksima"
Foto: EPA

40-godišnji veteran i član Milwaukee Bucksa Jason Terry nada se kako će i sljedeće sezone igrati u istom klubu čime bi ušao u svoju 20. NBA sezonu...

Još 1999. godine Jason Terry biran je na NBA draftu kao deseti izbor Atlanta Hawksa. Danas 40-godišnji veteran član je Milwaukee Bucksa koji su završili sezonu u prvoj rundi doigravanja porazom 4-3 od Boston Celticsa.

Iako bi početkom listopada napunio 41 godinu, Terry se želi vratiti i u sljedećoj godine, čime bi ušao u svoju 20. NBA sezonu. U dresu Milwaukeeja igrao je u prosjeku 16 minuta, prvenstveno donoseći energiju s klupe, a nikako ne treba zanemariti niti njegov utjecaj među ostalim igračima.

"Znam koliki utjecaj imam među suigračima, ovdje sam već dvije sezone. Želim vidjeti kraj ovog projekta jer znam da itekako ima potencijala", kazao je Terry, a prenosi ESPN.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri još je nastupao za Dallas Maverickse, Boston Celticse, Brooklyn Netse i Houston Rocketse, a najveće uspjehe ostvario je u paru s Dirkom Nowitzkim. 2009. godine proglašen je za najboljeg šestog igrača lige, da bi dvije godine kasnije osvojio svoj prvi i jedini naslov NBA prvaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!