Košarka

Brown i Smart složni: "Imamo jako puno samopouzdanja"

Petar Jenjić • petak, 18.05.2018.
Brown i Smart složni: "Imamo jako puno samopouzdanja"
Foto: EPA

S velikom dozom optimizma Boston Celticsi dolaze u Cleveland na treću i četvrtu utakmicu finala Istočne konferencije gdje će pokušati osigurati prolazak u veliko finale. U jednom su složni, iako znaju kako su pred njima jako teški susreti, imaju veliko samopouzdanje na čijim će krilima odigrati što bolje...

U serijama na četiri pobjede Boston Celticsi nepobjedivi su nakon što su imali vodstvo od 2-0. Odigrali su ukupno 38 takvih serija i svih 38 pobijedili. Statistika tako ne ide na ruku Cleveland Cavaliersima koji će u sljedeće dvije utakmice biti domaćini finala Istoka. Iz Celticsa ističu kako jedva čekaju nastavak dvoboja.

"Jedva čekam treću utakmicu, imamo jako puno samopouzdanja, isto kao što smo imali i u domaćim utakmicama. Naravno da postoji razlika kada igrate ispred svojih i protivničkim navijača, ali ako napravite sve što ste zacrtali, to nije toliko važno. To smo mi, nije bitno koji je dan u tjednu, uvijek damo sve od sebe. Svaku utakmicu u sezoni pokušali smo držati isti nivo konzistentnosti i mislim da smo vodili na Istoku po broju gostujućih pobjeda", kazao je Jaylen Brown.

Marcus Smart ističe kako se, kao igrač s klupe, mora dati puno veći doprinos u sljedećim utakmicama.

"Nismo igrali dobro i to razumijemo, kao što znamo i da će to protivnici pokušati iskoristiti. Nikada ne znate, stvari se mijenjaju. Imamo visoko samopouzdanje i plan za utakmicu kojeg ćemo pokušati ostvariti što bolje možemo."

"Ne smijemo si dopustiti da nas iznenade jer mi moramo biti ti koji će "udariti" prvi. Bit će teško, tako da moramo istrčati na teren i zadati prvi udarac", zaključio je Smart, prenosi ESPN.

Treća utakmica na rasporedu je u noći sa subote na nedjelju u 2:30 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!