Nogomet

Wilshere: "Jako sam razočaran što sam izostavljen s popisa za Svjetsko prvenstvo"

Sportnet • petak, 18.05.2018.
Wilshere: "Jako sam razočaran što sam izostavljen s popisa za Svjetsko prvenstvo"
Foto: EPA

Engleski nogometaš i veznjak Arsenala Jack Wilshere na društvenim mrežama je izrazio nezadovoljstvo činjenicom da se nije našao na popisu izbornika Garetha Southgatea...

PIŠE: Jan Šneler

Nakon što je izbornik Engleske Gareth Southgate objavio popis za predstojeću svjetsku smotru u Rusiji, mnogi su bili iznenađeni nepozivanjem određenih igrača. Među njima najveće iznenađenje bio je Jack Wilsherea. Iako nije imao nevjerojatnu sezonu, činilo se kako će veznjak Arsenala biti na popisu 23-orice nogometaša koji će biti u Rusiji.

"Vrijeme je da kažem što mi je na duši. Jako sam razočaran što sam izostavljen s popisa Engleske za Svjetsko prvenstvo. Osjećam se dobro, spreman sam i u formi cijelu sezonu i vjerujem da sam trebao biti dio momčadi", počeo je Jack Wilshere na Twitteru.

Ono što iznenađuje mnoge jest i činjenica što se Wilshere nije našao niti na rezervnom popisu igrača koji će uskočiti ako se netko iz momčadi ozlijedi. Prevedeno, Southgate je procijenio kako mu se Wilshere ne uklapa u viziju i na veznjaka Arsenala očito ne računa. Ipak, Wilshere, vjerojatno ne želeći ulaziti u daljnji sukob s izbornik, šalje pomirljive tonove.

"Mislim da sam mogao dati potreban impuls momčadi. Ipak, poštujem odluku izbornika i želim momčadi sve najbolji na turniru. Uvijek ću biti navijač Engleske i podržavati dečke zajedno s cijelom nacijom", zaključio je Wilshere.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!