Košarka

Anadolu Efes teško stradao na startu polufinalne serije unatoč dobrom Simonovom nastupu

Branimir Korać • nedjelja, 27.05.2018.
Anadolu Efes teško stradao na startu polufinalne serije unatoč dobrom Simonovom nastupu
Foto: EPA

Anadolu Efes nije uspio slaviti u prvom susretu polufinala turskog prvenstva, upisao je vrlo visok poraz u Bursi protiv Tofaša. Kruno Simon bio je među najboljim pojedincima kod Efesa...

Tofaš i Anadolu Efes otvorili su polufinale turskog prvenstva susretom u Bursi gdje je Tofaš pokazao zašto je bio bolje plasiran u regularnom dijelu sezone. Efes je odigrao dosta skromnu utakmicu i na kraju je visoko poražen.

Konačnih 91:63 dovoljno pokazuje koliko je Efes bio neraspoložen, vjerojatno domaćin niti sam nije vjerovao da će imati baš tako jednostavan posao.

Još u prvom poluvremenu Tofaš niti nije stvorio tako veliku razliku, ali je zato u nastavak susreta krenuo serijom 19:2, pobjegao na plus 25 i više nije bilo dvojbe tko će slaviti.

U nastavku susreta Efes se nije uspio nijednom spustiti ispod 20 poena zaostatka, a najvišu prednost Tofaš je imao u završnici susreta kada je vodio 91:60.

Tony Crocker bio je prvo ime Tofaša sa 16 poena, a Sammy Mejia dodao je 12. Kruno Simon kod Efesa je za 23 minute ubacio 13 poena (0/1 za dva, 3/7 za tri, 4/4 slobodna).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!