Nogomet

Löw: "Özil će biti spreman za prvu utakmicu"

Petar Jenjić • subota, 16.06.2018.
Löw: "Özil će biti spreman za prvu utakmicu"
Foto: EPA

Izbornik njemačke nogometne reprezentacije Joachim Löw u najavi utakmice protiv Meksika izjavio je kako se Mesut Özil dobro osjeća i da će biti spreman za dvoboj...

Čini se ipak lakšu ozljedu koljena pretrpio je Mesut Özil u prijateljskoj utakmici protiv Austrije prije dva tjedna. Igrač Arsenala bit će spreman za početak Svjetskog prvenstva, ako je suditi prema riječima njemačkog izbornika Joachima Löwa.

"Svi igrači su spremni. Özil je ovaj tjedan odradio dva dodatna treninga i sigurno može igrati, ali još ću razmisliti o konačnoj postavi tijekom dana. Postoje još dvije-tri ideje u mojoj glavi u vezi početne jedanaestorice."

Osim ozljeda Özil se našao na meti kritika od strane navijača nakon što se sa suigračem iz reprezentacije Ilkayom Gündoganom slikao s turskim predsjednikom Tayyipom Erdoganom. Suigrača iz reprezentacije branio je Julian Drexler.

"Sve što se piše o njemu nije istina jer se dobro osjeća i ne može dočekati početak Svjetskog prvenstva. Ima jako dobre vještine i jedan je od naših najkreativnijih igrača. Bit će tamo gdje treba biti i odigrat će dobar turnir."

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!