Nogomet

Saudijci proživljavali dramu u zraku, ali sretno sletjeli u zračnu luku u Rostovu

Branimir Korać • utorak, 19.06.2018.
Saudijci proživljavali dramu u zraku, ali sretno sletjeli u zračnu luku u Rostovu
Foto: EPA

Reprezentativci Saudijske Arabije sretno su sletjeli u zračnu luku u Rostovu unatoč tehničkom kvaru na zrakoplovu čiji je jedan od motora tijekom leta zahvatio požar...

Nakon teškog poraza na startu Svjetskog prvenstva protiv Rusije, Saudijci su proživljavali dramu i tijekom leta prema Rostovu gdje će odigrati utakmicu drugog kola protiv Urugvaja.

Naime tijekom leta došlo je do kvara na jednom od motora zrakoplova, iz zrakoplova je bio vidljiv plamen, no zrakoplov je sigurno prizemljio u Rostovu.

"Želimo potvrditi kako su svi saudijski igrači dobro nakon tehničkog kvara na zrakoplovu s kojim smo upravo sletjeli u Rostov. Reprezentacija je na putu prema hotelu", poručili su iz Saudijskog nogometnog saveza.

Zračni prijevoznik Rossiya kasnije je potvrdio kako je došlo do incidenta, a kao uzrok problema navedena je ptica koja je uletjela u jedan od motora i tako prouzročila kvar.

Za reprezentativce Saudijske Arabije ovo je novi šok nakon lošeg otvaranja Svjetskog prvenstva koje za njih zasad nije sretno.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!