Nogomet

Kako su "susjedi" vidjeli pobjedu Vatrenih: "Maestralni Hrvati razbili "Gaučose"

Petar Jenjić • petak, 22.06.2018.
Kako su "susjedi" vidjeli pobjedu Vatrenih: "Maestralni Hrvati razbili "Gaučose"
Foto: FaH

Mediji iz BiH, Srbije i Slovenije donose brojne hvalospjeve na račun igra hrvatske reprezentacije i pokude kada je u pitanju Argentina i Leo Messi...

"Hrvati su odigrali maestralnu utakmicu i potpuno nadigrali "Gaučose", osigurali nokaut fazu i ujedno gurnuli momčad Lea Messija na rub ispadanja pred nastavak natjecanja", uvodne su rečenice srpskog portala B92 nakon veličanstvene hrvatske pobjede u Nižnji Novgorodu.

Posebno su se osvrnuli i na vrlo slabu predstavu najboljeg argentinskog igrača Lea Messija.

"Messi je odigrao još jednu blijedu utakmicu i teško im i on može pomoći. Argentina je osvojila tek jedan bod u dvije utakmice i ostaju joj tek teoretske šanse da prođe dalje."

""Vatrena" rapsodija i bruka Argentine", jedan je od naslova koji donosi portal Blic, ističući fenomenalnu utakmicu Hrvatske i potpuno suprotnu Argentine.

"Momčad Zlatka Dalića pokazala je kako se može nositi sa svima pa i s Argentinom pa i da je nadigra, ponizi i dovede na rub ispadanja. Argentina je potučena samo tako. Jorge Sampaoli izgubio je taktičku bitku, a "Gaučosi" izblamirali cijelu naciju koja je toliko polagala nade", nastavlja isti portal.

Sportsport.ba donosi samo hvalospjeve na račun igre momčadi Zlatka Dalića uz naslov: "Vatreni obrukali Messija i društvo."

Isti portal piše i o činjenici kako je Leo Messi ostao bez riječi nakon utakmice, odbijajući razgovor s novinarima.

"Naime, Lionel Messi napustio je stadion u pratnji predsjednika Nogometnog saveza Argentine Claudija Tapije, a novinarima koji su čekali u mix zoni nije imao što reći. Igra Argentine bila je jednostavno užasna, bezidejna, a nije joj pomogao niti inače čarobni Leo Messi. Nogometaš Barcelone nakon utakmice protiv Hrvatske djelovao je kao da ne zna što ga je snašlo."

Za kraj, slovenski Sportal donosi tekst s naslovom: "Hrvatska lavina zatrpala Argentinu i Messija."

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!