Nogomet

Modrić i Perišić slažu se kako Messi ne može sve sam: "Argentina mora nešto promijeniti"

Branimir Korać • petak, 22.06.2018.
Modrić i Perišić slažu se kako Messi ne može sve sam: "Argentina mora nešto promijeniti"
Foto: FaH

Lionel Messi na žestokim je udarima kritika, od njega su se očekivala čuda, ali u prva dva nastupa u Rusiji bio je daleko od onog što može pružiti...

Luka Modrić nadigrao je Lea Messija i na konferenciji za medije nakon susreta morao je odgovarati i na pitanja - što se Messiju dogodilo. Modrić smatra kako je razlog loših igara jednostavno loša igra kompletne momčadi.

"Messi je nevjerojatan igrač, ali ne može sve sam napraviti. U nogometu moraš imati pomoć, ne možeš sam protiv svih", poručuje Modrić.

Ivan Perišić slaže se s Modrićem i prebacuje odgovornost na argentinsku momčad tvrdeći kako nitko, pa ni Messi, ne može sve sam.

"Messi je najbolji, kao i Cristiano Ronaldo, ali nešto možeš napraviti jedino ako igraš kao momčad. Argentina mora nešto promijeniti ako misli ići prema naprijed."

Napadač Intera ne misli stati samo na prolasku skupine, traži pobjedu i u posljednjem kolu protiv Islanda.

"Stvarno smo odradili jako dobar posao. U svlačionici smo rekli kako se moramo zajednički braniti i to smo i napravili. Imali smo prilika već u prvom poluvremenu, a golovi su došli u drugom dijelu. Imamo šest bodova, zaslužili smo ih i sada želimo svladati i Island."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!