Nogomet

Brazil bez dvojice igrača u posljednjem kolu protiv Srbije

Branimir Korać • subota, 23.06.2018.
Brazil bez dvojice igrača u posljednjem kolu protiv Srbije
Foto: FaH

Brazilci još uvijek nisu osigurali nastup u osmini finala, morat će u posljednjem kolu protiv Srbije osvojiti barem bod ako misle proći u nokaut fazu. U tom susretu neće moći računati na pomoć dvojice igrača...

Nakon remija sa Švicarskom i pobjede protiv Kostarike, Brazil u zadnjem kolu mora osvojiti bod protiv Srbije da bi osigurao nastup u osmini finala. Srbiji, pak, igra samo pobjeda i s njom bi bila siguran putnik u osminu finala dok joj remi ne bi bio dovoljan.

Potvrđeno je kako Tite u zadnjem kolu neće moći računati na Danila i Douglasa Costu, igrače koji bi definitivno bili u konkurenciji za nastup.

Nijedan od njih dvojice neće niti putovati za Moskvu gdje se odigrava ovaj susret već će ostati u brazilskom kampu liječiti ozljedu.

Danilo je nastupio protiv Švicarske, ali zbog problema s kukom propustio je susret drugog kola s Kostarikom dok je u toj utakmici Costa zaradio ozljedu mišića i propustit će Srbiju.

Costa je ulaskom u igru protiv Kostarike donio živost, a bio je i asistent za drugi pogodak Neymara. prema tvrdnjama brazilskih liječnika, Danilo bi se mogao oporaviti na vrijeme za nastup u nokaut fazi, ali situacija s Costom ipak izaziva veću zabrinutost.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!