Nogomet

Tite: "Momčad smo koja raste, a pritisak otklanjamo dobrim izdanjem na terenu"

Petar Jenjić • srijeda, 27.06.2018.
Tite: "Momčad smo koja raste, a pritisak otklanjamo dobrim izdanjem na terenu"
Foto: EPA

Izbornik Brazila Tite, kao i igrač utakmice protiv Srbije Paulinho prokomentirali su prolazak Selecaa u drugi krug. Dok Tite ističe kako momčad polako raste, Paulinho ističe kako je njegov cilj pomoći momčadi, bez obzira zabijao pogotke ili ne...

Igračem utakmice između Brazila i Srbije proglašen je strijelac prvog pogotka Paulinho koji je istaknuo kako je pobjeda i prolazak u osminu finala samo jedan u nizu od koraka koje moraju napraviti.

"Danas smo napravili jedan veliki korak naprijed, željeli smo se kvalificirati za sljedeću fazu i u tome smo uspjeli. Što se tiče prve dvije utakmice, zavisi kao na njih gledate. Moj je primarni cilj pomoći momčadi, bez obzira zabijao ja golove ili ne."

"U posljednje četiri godine jako puno toga dogodilo se u mojoj karijeri i moram biti svjestan kako sam napredovao. Odlazak u Kinu jako mi je pomogao i pronašao sam izgubljeno samopouzdanje. Ovdje sam jer sam naporno radio i jer sam zaslužio", zaključio je Paulinho.

"Ne živimo od očekivanja, živimo od stvarnosti. Momčad smo koja raste u natjecateljskom mentalitetu i koja pritisak otklanja dobrim izdanjem na terenu. U nogometu morate naći ravnomjernost u svemu", prokomentirao je brazilski izbornik Tite.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!