Nogomet

Falcao: "Čudno je da je Fifa odredila američkog suca za ovaj susret, odmah je to probudilo sumnju kod nas"

Branimir Korać • srijeda, 04.07.2018.
Falcao: "Čudno je da je Fifa odredila američkog suca za ovaj susret, odmah je to probudilo sumnju kod nas"
Foto: EPA

Engleska je izbacila Kolumbiju boljim izvođenjem jedanaesteraca, a Kolumbijci i dalje izražavaju nezadovoljstvo suđenjem američkog suca Geigera...

Tijekom cijelog susreta Kolumbijci su iskazivali veliku dozu nervoze i teško su se mirili s odlukama američkog suca. Radamel Falcao tvrdi kako su igrači cijelim tijekom susreta osjetili naklonost Geigera prema Engleskoj.

"Čudno je da je Fifa odredila američkog suca za ovaj susret, odmah je to probudilo sumnju kod nas. On govori samo engleski i kroz male odluke konstantno nas je gurao prema našem golu, to je bilo vrlo jasno. Vrlo nas je naživcirao, sve 50:50 odluke išle su na stranu Engleske, nije imao jednak kriterij za obje reprezentacije. Kada god je bila sumnjiva situacija, išlo se na stranu Engleske. Sramotno je da se to događalo u osmini finala Svjetskog prvenstva."

Falcao dodaje kako očekuje sve bolju Kolumbiju koja je pokazala dobre stvari na ovom Prvenstvu.

"Tijekom svih 120 minuta borili smo se našim oružjem, imali smo plan kojeg smo se držali. Na penalima sve je bilo moguće. Odlazimo s gorkim okusom u ustima jer smatramo da smo mogli do četvrtfinala. Ova reprezentacija je vrlo jaka, igrači rastu i Kolumbija će biti sve jača", smatra Falcao.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • pikepiletina04.07.2018. u 21:43
    šta je, je. sudac je favorizirao Englesku i totalno se pogubio na terenu
    pikepiletina