Vodeni sportovi

Tucak: "Snaga Crne Gore nam je dobro poznata te maksimalno respektiramo protivnika"

Sportnet • ponedjeljak, 23.07.2018.
Tucak: "Snaga Crne Gore nam je dobro poznata te maksimalno respektiramo protivnika"
Foto: EPA

Hrvatski vaterpolisti pripremaju se za četvrtfinale Europskog prvenstva gdje će im protivnik biti Crna Gora. Crnogorci su za razliku od Hrvatske morali odraditi i posao u osmini finala gdje su se izborili za ulazak među osam najboljih...

Hrvatska vaterpolska reprezentacija sutra se u četvrtfinalu Europskog prvenstva sastaje s reprezentacijom Crne Gore. Barakude su svoj direktni prolaz u četvrtfinale izborile prvim mjestom u skupini, dok je Crna Gora u svojoj skupini zasjela na drugo mjesto iza reprezentacije Španjolske. Samim time bili su prisiljeni igrati jednu utakmicu više odnosno osminu finala, u kojoj su rezultatom 15:5 svladali Rumunjsku.

"Očekuje nas izuzetno teška utakmica, kao što je to uvijek u četvrtfinalnim utakamicama ovakvih natjecanja. Snaga Crne Gore nam je dobro poznata te maksimalno respektiramo protivnika. Imaju nekolicinu sjajnih igrača, no vjerujem da ako ćemo biti na tragu onoga što do sada pokazujemo na ovome Europskom prvenstvu, ipak smo mi bliže pobjedi. Ali da će biti izuzetno teško, to je neosporno", zaključio je izbornik Tucak.

Utakmica će se odigrati u 18:30.

Ostale utakmice četvrtfinala:
17.00 Srbija - Mađarska
18.30 HRVATSKA - Crna Gora
20.30 Italija - Rusija
22.00 Španjolska - Grčka

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!