Nogomet

Zagorčić: "Očekivao sam bolju igru Hajduka, imamo dobar rezultat za uzvrat"

Petar Jenjić • četvrtak, 26.07.2018.
Zagorčić: "Očekivao sam bolju igru Hajduka, imamo dobar rezultat za uzvrat"
Foto: FaH

Trener Slavije nakon utakmice je istaknuo kako mu je žao što njegova momčad nije znala iskoristiti dobivene prilike i da će u uzvratu tražiti svoju šansu za prolazak u treće pretkolo Europske lige...

Zadovoljan konačnim rezultatom bio je trener Slavije Zlatomir Zagorčić koji je istaknuo kako njegova momčad itekako ima šanse u uzvratu.

"Hajduk je zasluženo slavio. Imali smo tri prilike za pogodak u prvom poluvremenu, a utakmica bi otišla u drugom smjeru da smo uspjeli zabiti. Drugo poluvrijeme bila je apsolutna dominacija Hajduka i zahvaljujući vrataru imamo dobar rezultat za uzvrat."

"Počeli smo utakmicu kako smo i dogovorili. Znali smo koje su slabosti Hajduka, ali nismo iskoristili šanse. Ne mogu sa sigurnošću reći tko će proći, ali bilo bi nam puno lakše da smo iskoristili barem jednu. Probat ćemo iznenaditi Hajduk u Sofiji", nastavio je trener bugarske momčadi.

Zagorčić nije bio toliko impresioniran igrom Hajduka i vjeruje u svoju ekipu uoči uzvrata.

"Očekivao sam apsolutno njihovu bolju igru. Dobro smo bili upoznati s mogućnostima momčadi koja je dobra i koja traži posjed. Vjerujem u svoju momčad i optimističan sam uoči uzvrata", zaključio je Zlatomir Zagorčić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!