Tenis

Đoković: "I ja se pitam hoću li moći zadržati konstantnost i visoku razinu igre"

Petar Jenjić • subota, 28.07.2018.
Đoković: "I ja se pitam hoću li moći zadržati konstantnost i visoku razinu igre"
Foto: EPA

Novak Đoković osvrnuo se na protekli Wimbledon i najavio američki dio sezone. Iako ne može predvidjeti što se dogoditi, nada se kako će uspjeti nastaviti s dobrim igrama kao i na travnatoj podlozi...

U posljednje vrijeme Novak Đoković sve češće si postavlja pitanje može li nastaviti igrati na visokom nivou.

"Jasna su mi pitanja ljudi hoću li biti u stanju zadržati konstantnost i visoku razinu igre. Vjerujte mi, pitam se i ja isto. Isto tako, ne mogu previše gledati sa strane jer moram biti svjestan ovog što sam postigao. Da ste me prije mjesec dana pitali mogu li osvojiti Wimbledon, nadao bih se, ali ne bih bio siguran da li bi moja razina tenisa bila dovoljna za nešto tako."

Najbolji srpski tenisač po četvrti je puta osvojio titulu u Wimbledonu te se u pravom stilu vratio na veliku scenu, nakon problema s ozljedama.

"Naravno, jako sam sretan i zadovoljan činjenicom kako se mogu natjecati kao što sam to radio na nekoliko prethodnih turnira, u Queensu i Wimbledonu. To mi predstavlja veliku dozu samopouzdanja, odnosno odskočnu dasku za ono što me čeka."

Pred tenisačima je američka turneja, to jest Masters turniri u Montrealu i Cincinnatiju, kao i posljednji Grand Slam sezone - US Open.

"Radujem se nastavku sezone, dat ću sve od sebe i vidjet ćemo gdje će me to odvesti. Ne mogu predvidjeti budućnost, tako da ne znam što će se događati. Ipak, znam da volim igrati na terenima s tvrdom podlogom, a US Open uvijek je bio uspješan turnir za mene", zaključio je Đoković, a prenosi B92.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!