Nogomet

Čanađija uoči Sarpsborga: "Znamo njihovu snagu i ne podcjenjujemo ih"

Sportnet • srijeda, 08.08.2018.
Čanađija uoči Sarpsborga: "Znamo njihovu snagu i ne podcjenjujemo ih"
Foto: FaH

Nogometaši Rijeke u srijedu ujutro otputovali su u Norvešku gdje ih u četvrtak (20.45 sati) očekuje prva utakmica trećeg pretkola Europske lige protiv Sarpsborga...

Izabranici Matjaža Keka dočekuju europski ogled protiv Sarpsborga u odličnom raspoloženju nakon dvije pobjede na otvaranju prvenstva.

"Radi se o dobroj, čvrstoj ekipi. Pokazali su i protiv Švicaraca da znaju igrati nogomet. Dobili smo sve informacije i pripremili smo se. Znamo što tražimo u Norveškoj, ali znamo i njihovu snagu i ne podcjenjujemo ih. Idemo pokušati pobijediti i prije svega zabiti gol u gostima", izjavio je Dario Čanađija uoči polaska za Norvešku.

"Zasad smo izgledali dobro, iako smo i sami svjesni da ima još puno rezervi u našim redovima. Uigranost će doći kroz utakmice. Najbitnije je da budemo složni i sve prepreke su premostive", dodao je Čanađija.

"Nakon uspješnog otvaranja sezone očekuje nas prvi europski ispit. Idemo puni samopouzdanja nakon pobjede na otvaranju sezone. Igramo protiv organiziranog suparnika i neće biti lako. Na nama je da uđemo koncentrirano, nametnemo svoj stil igre i nadam se da ćemo biti efikasni", rekao je Srđan Grahovac.

HNK Rijeka

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!