Nogomet

VIDEO: Prvaci kiksali, Letica velikom pogreškom poklonio Antwerpu bod

Jan Šneler • nedjelja, 19.08.2018.
VIDEO: Prvaci kiksali, Letica velikom pogreškom poklonio Antwerpu bod
Foto: EPA

Club Brugge kojeg vodi Ivan Leko remizirao je na gostovanju kod Antwerpa i tako propustio upisati četvrtu pobjedu u belgijskoj Jupiler ligi...

Iako je bio uvjerljiv u prva tri kola, aktualni prvak belgijske Jupiler lige, Club Brugge, nije uspio ostvariti četvrtu pobjedu u nizu. Na gostovanju kod Antwerpa, klub kojeg vodi hrvatski trener Ivan Leko upisao je samo remi.

Nije ovo bio dvoboj koji bi oduševio većinu ljubitelja dobrog nogometa. Dosta čvrsto se igralo i prilika je bilo jako malo. Gosti su bili bolji, no nisu uspijevali probiti dosta čvrsti blok domaćeg sastava. U nastavku susreta, gledali smo nešto aktivniju igru.

Prvi je do pogotka stigao gostujući sastav. U 66. minuti sjajnu dubinsku loptu primio je Lois Openda, no loptu mu je izbio domaći branič. Ipak, ona dolazi do Ruuda Vormera koji s nekoliko metara bez problema pogađa prazna vrata.

Club Brugge ostvario je što je htio, postigao je željeni pogodak, no trebalo je finiširati susret i upisati nova tri boda. Na njihovu žalost, to nisu uspjeli. U 84. minuti veliku grešku napravio je gostujući vratar Karlo Letica. Nakon kornera, netko od domaćih igrača pucao je glavom, a Letica umjesto da ne pretjerano jak udarac uhvati i eliminira opasnost, predaje loptu Farisu Harounu koji iz velike blizine poentira za 1:1.

Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao, no gostujući sastav može žaliti za propuštenom prilikom da nastavi sa stopostotnim učinkom. U obrani Club Bruggea cijeli susret odigrao je Matej Mitrović i to prilično solidno. Nažalost, Letica je postao tragičar susreta, dok je treći iz hrvatske kolonije, Ivan Tomečak cijeli dvoboj odgledao s klupe za pričuve.

Jupiler liga, 4. kolo:
Antwerp - Club Brugge 1:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!