Tenis

Škugor poražen u Winston Salemu, Carreno-Busta slavio u tri seta

Petar Jenjić • srijeda, 22.08.2018.
Škugor poražen u Winston Salemu, Carreno-Busta slavio u tri seta

Do osmine finala Winston Salema nije uspio doći Franko Škugor koji je poražen u tri seta, u meču protiv Pabla Carrena-Buste...

Franko Škugor nije uspio proći u osminu finala ATP turnira u Winston Salemu, a nakon velike borbe od hrvatskog tenisača bolji je bio Španjolac Pablo Carreno-Busta.

Meč je trajao dva sata i 24 minute, a španjolski tenisač slavio je sa 6:3, 6:7, 6:3. U sljedećem kolu igrat će protiv Petera Gojowczyka.

Nije dobro krenuo hrvatski tenisač koji je na samom otvaranju meča izgubio četiri gema. Poveo je Carreno-Busta s 5:0, vratio je Škugor jedan break zaostatka, ali više od toga nije išlo.

Drugi je set bio kudikamo izjednačeniji, a oba su tenisača imala po dvije prilike za oduzimanje servisa koje nisu uspjeli iskoristiti. Set je stigao do tie-breaka u kojem je hrvatski tenisač poveo s 4:1 i relativno mirno zaključio set u svoju korist.

Jedan break mogli smo vidjeti u odlučujućem, trećem setu u kojem je španjolski igrač stigao do vodstva od 4:1. Škugor nije uspijevao ozbiljnije zaprijetiti na servis protivniku koji je rutinski zaključio meč u svoju korist.

ATP Winston Salem, drugo kolo:
Pablo Carreno-Busta (2) - Franko Škugor 6:3, 6:7 (3), 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!