Nogomet

Potvrđeno: Hodžić novi mađarski rekorder, Dinamo prodao napadača u MOL Vidi

Branimir Korać • ponedjeljak, 27.08.2018.
Potvrđeno: Hodžić novi mađarski rekorder, Dinamo prodao napadača  u MOL Vidi
Foto: FaH

Armin Hodžić napustio je Dinamo i preselio u redove mađarskog prvaka MOL Vidija. Hodžić je već neko vrijeme boravio u Mađarskoj, a ugovor je danas i potpisan...

Armin Hodžić nakon više od 100 utakmica odigranih u dresu Dinama, napustio je Maksimir i preselio u Mađarsku. Hodžić je stavio potpis na ugovor s MOL Vidijem, mađarskim prvakom, s kojim će nastupati vjerojatnije u Europskoj ligi nego u Ligi prvaka.

Hodžić je u Maksimiru pao u hijerarhiji dolaskom Nenada Bjelice. Mario Gavranović, Mario Budimir te Bruno Petković bili su ispred Hodžića koji je klasična špica i nije se mogao progurati ispred njih. Kada se ukazala prilika za prodaju, u Dinamu su ponudu i prihvatili te pustili Hodžića u Mađarsku.

Njegov transfer nije u rangu većih Dinamovih izlaznih transfera, ali je najveći transfer u povijesti mađarskog nogometa. MOL Vidi će platiti Dinamu 2.4 milijuna eura, a takvu svotu nikada ranije nijedan mađarski klub nije platio.

U dresu Dinama Hodžić je upisao 111 nastupa i postigao 51 pogodak, imao je atraktivnih poteza i kvalitetnih utakmica, ali nedostajalo mu je konstantnosti u nastupima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!