Košarka

BiH mediji tvrde: Jasmin Repeša zamijenio Duška Vujoševića na klupi reprezentacije

Branimir Korać • subota, 01.09.2018.
BiH mediji tvrde: Jasmin Repeša zamijenio Duška Vujoševića na klupi reprezentacije
Foto: FaH

Reprezentacija Bosne i Hercegovine ima novog izbornika, Duško Vujošević napustio je klupu, a zamijenio ga je bivši hrvatski izbornik Jasmin Repeša...

Nakon što je Duško Vujošević napustio klupu reprezentacije zbog zdravstvenih problema, Jasmin Repeša iskočio je kao glavni kandidat za izbornika, a prema pisanjima Klix.ba i potvrđen je na toj poziciji.

Pred Repešom je vrlo težak posao, uskače u posljednji trenutak s obzirom da je okupljanje reprezentacije u ponedjeljak u Sarajevu i vrlo brzo čekaju ga kvalifikacijski dvoboji protiv Finske i Češke.

Repeša je ranije potvrdio kako postoje kontakti s Košarkaškim savezom Bosne i Hercegovine, ali isto tako i nije bio siguran hoće li preuzeti reprezentaciju s obzirom na kratki vremenski rok.

"Postojali su kontakti jer je situacija vrlo teška i za kratko vrijeme treba se naći rješenje kako bi se spasilo što se spasiti može. Spreman sam pomoći koliko mogu, ali što se tiče angažmana, to je sve zbrda-zdola. Već imam isplanirane obaveze u devetom mjesecu, tako da ne znam kako to iskombinirati. Ne znam što će biti u ovom trenutku, vidjet ćemo, neko se rješenje treba pronaći jer izbornik treba dočekati igrače u ponedjeljak", rekao je dan ranije za Sportsport.ba.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!