Nogomet

Prosinečki: "Dobra atmosfera je važna, to se moglo vidjeti na primjeru Hrvatske"

Petar Jenjić • četvrtak, 06.09.2018.
Prosinečki: "Dobra atmosfera je važna, to se moglo vidjeti na primjeru Hrvatske"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Izbornik BiH Robert Prosinečki najavio je početak Lige nacija, kao i ždrijeb kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Posebno je izdvojio dobru atmosferu unutar momčadi, a smatra i kako bi neodlazak na EP bio neuspjeh...

Pred Bosnom i Hercegovinom utakmica je Lige nacija protiv Sjeverne Irske u Belfastu. Utakmicu je najavio izbornik Robert Prosinečki koji kaže kako je ključna dobra atmosfera unutar momčadi.

"U osam mjeseci mogao sam vidjeti puno toga. Samo smo tri puta bili na okupljanju i mogu reći da sam zadovoljan i dobro se osjećam. Posebno sam sretan zbog dobre atmosfere koja je na ovim prostorima jako važna jer su svi onda posvećeni maksimalno istom cilju. To se moglo vidjeti na primjeru Hrvatske na Svjetskom prvenstvu."

Najavio je Prosinečki i kvalifikacije za Europsko prvenstvo, ističući kako bi neodlazak bio neuspjeh.

"Sada nam dolazi ono što je najbitnije, a to su kvalifikacije i Liga nacija, nakon čega u dvanaestom mjesecu je i ždrijeb za ono što svi očekujemo - plasman na Europsko prvenstvo. Kroz sve ove utakmice vidio sam kako imamo kvalitete tako da bi neodlazak bio neuspjeh", dodao je Prosinečki.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!