Košarka

VIDEO: Večer za potpuni zaborav za Hezonju i Bendera

Branimir Korać • četvrtak, 04.10.2018.
VIDEO: Večer za potpuni zaborav za Hezonju i Bendera
Foto: EPA

Mario Hezonja i Dragan Bender noćas su bili u akciji, ali nisu napravili pomak prema naprijed u odnosu na prve predsezonske nastupe i ne mogu biti nikako zadovoljni igrom u posljednjem susretu...

New York Knicksi upisali su i drugu pripremnu pobjedu, ovaj put protivnik su bili gradski rivali Brooklyn Netsi. Mario Hezonja imao je dobru minutažu s klupe, ali nije bio previše u kontaktu s loptom te je za 25 minuta ubacio tri poena (1/2 za dva, 1/2 slobodna) uz dva skoka.

Apsolutno najviše pokazali su sjajni rookie Allonzo Trier s ubačenih 25 poena te Enes Kanter koji je za 27 minuta upisao 22 poena i čak 20 skokova. Kod Netsa na 15 poena bio je Caris LeVert dok su po 13 poena dodali Rodions Kurucs i Spencer Dinwiddie (šest dodavanja).

New Zealand Breakersi bili su vrlo blizu Phoenix Sunsima i na kraju su upisali tek tijesan poraz. Breakersi su bili najbliži NBA protivniku u posljednjoj seriji utakmica između NBA i NBL momčadi, a da je susret malo duže potrajao tko zna kako bi završio s obzirom da su Breakersi prilično smanjili zaostatak i posve se približili Sunsima.

Dragan Bender ponovno je bio vrlo samozatajan i za devet minuta na parketu ostao je bez poena uz dva promašaja, pogađate, za tri poena. Ostao je bez skoka i asistencije, a upisao je jednu blokadu.

Deandre Ayton s 21 poenom i 15 skokova bio je prvo ime Sunsa, još jednom, a Trevor Ariza dodao je 16 poena i šest asistencija. Kod Breakersa Corey Webster ubacio je 27 poena uz sedam asistencija, Tai Wesley 15 poena uz sedam skokova, a Shawn Long uhvatio je deset skokova.

Timberwolvesi su upisali težak poraz protiv LA Clippersa uz dosta loš nastup u obrani što su Clippersi znali kazniti. Gotovo 130 primljenih poena previše je i za pripremnu utakmicu, a posebno su podbacili u tom segmentu starteri koji su odigrali dosta nonšalantno obranu te već u prvih osam i pol minuta dopustili čak 34 poena.

Clipperse su predvodili Tobias Harris s 23 poena i šest skokova te Danilo Gallinari s 22 poena i šest skokova. Kod Wolvesa Karl-Anthony Towns upisao je 18 poena i sedam skokova, a po 12 poena dodali su Andrew Wiggins i Tyus Jones.

Milwaukee Bucksi su u svojoj dvorani odigrali vrlo dobru utakmicu protiv Chicago Bullsa i nanijeli im težak poraz. Odličan nastup Bucksa koji su odigrali tečno i efikasno, a momčad je pod vodstvom Mikea Budenholzera izgledala prilično dobro.

Niti pune dvije četvrtine na terenu je proveo Giannis Antetokounmpo i za to kratko vrijeme upisao je 19 poena, 13 skokova i pet asistencija, a pratio ga je Eric Bledsoe sa 16 poena, deset skokova i šest asistencija. Bullsi su za tricu šutirali samo 7/41, a najviše poena ubacili su Bobby Portis (17) i Kris Dunn (deset, pet skokova).

Thunder bez Paula Georgea i Russella Westbrooka, a Pistonsi bez Blakea Griffina, susreli su se u zanimljivom dvoboju koji je otišao na stranu Pistonsa s 97:91. Na kraju se dvoboj sveo na odličan sraz centarskih linija, Pistonse je s 31 poenom i 16 skokova predvodio Andre Drummond, a na drugoj strani Steve Adams dodao je 17 poena i 12 skokova.

NBA:
Brooklyn Nets - New York Knicks 102:107
Phoenix Suns - New Zealand Breakers 91:86
Los Angeles Clippers - Minnesota Timberwolves 128:101
Milwaukee Bucks - Chicago Bulls 116:82
Oklahoma City Thunder - Detroit Pistons 91:97

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!