Europska liga, skupina K, 2. kolo, 04.10.2018, 16:50 h
Astana
Astana 2:0 Rennes
Rennes

VIDEO: Odlični Marin Tomasov asistirao i zabio u pobjedi Astane

Petar Jenjić • četvrtak, 04.10.2018.
VIDEO: Odlični Marin Tomasov asistirao i zabio u pobjedi Astane
Foto: FaH

Nogometaši Astane na domaćem su terenu svladali Rennes i stigli do prve pobjede u Europskoj ligi. Kazahstanska momčad slavila je s 2:0, a asistenciju i pogodak upisao je Marin Tomasov...

Nakon remija protiv Dinama Kijeva, nogometaši Astane danas su u sklopu drugog kola Europske lige stigli i do prve pobjede. Na domaćem terenu svladali su Rennes rezultatom 2:0 i tako mu nanijeli prvi poraz.

Jedan od junaka susreta bio je Marin Tomasov, hrvatski nogometaš asistirao je za prvi pogodak, a nakon toga svojim golom potvrdio pobjedu domaće momčadi.

Vrlo izjednačeno bilo je tijekom prvih 45 minuta tijekom kojih nismo vidjeli pogotke, kao nijedan udarac u okvir gola. Nešto bolje stajala je Astana koja je imala blagu terensku inicijativu.

Rezultat se nije mijenjao sve do 64. minute kada Astana dolazi do vodstva. Iz kornera je ubacio Marin Tomasov, a u kaznenom prostoru našao se Baktijor Zainutdinov koji glavom skreće loptu u protivničku mrežu.

Kako ne bi bilo nikakve dvojbe oko pobjednika pobrinuo se Tomasov u prvoj minuti sudačke nadoknade nakon krasno istrčane kontre. Hrvatski nogometaš odigrao je cijeli susret za pobjedničku momčad.

Europska liga, 2. kolo:
Astana - Rennes 2:0

Europska liga, skupina K

  • Rezultati
  • Ljestvica

2. kolo

Astana2:0Rennes
Jablonec2:2Dynamo Kijev
1Dynamo Kijev 610:7+311
2Rennes 67:8-19
3Astana 67:708
4Jablonec 66:8-25

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!