Liga nacija, Liga C, skupina 4, 4. kolo, 14.10.2018, 15:00 h
Rumunjska
Rumunjska 0:0 Srbija
Srbija

VIDEO: Nula u Bukureštu, Srbija nije iskoristila igrača više, kazneni udarac i silnu dominaciju

Branimir Korać • nedjelja, 14.10.2018.
VIDEO: Nula u Bukureštu, Srbija nije iskoristila igrača više, kazneni udarac i silnu dominaciju
Foto: EPA

U četvrtom kolu Lige C Lige nacija Rumunjska i Srbija remizirale su u Bukureštu bez pogodaka iako je Srbija imala cijelo drugo poluvrijeme igrača više i u prvom dijelu nije realizirala kazneni udarac...

Veliku priliku propustila je Srbija u Bukureštu gdje je dominirala, imala igrača više, općenito bila bolji protivnik, no Rumunji su se obranili i na kraju izborili za bod.

Rumunjska je tako i drugi put remizirala sa Srbijom i dodatno zakomplicirala situaciju u skupini gdje bi mogli profitirati Crnogorci koji će u slučaju pobjede protiv Litve preskočiti Rumunjsku, doći na drugo mjesto i približiti se Srbiji na samo bod zaostatka.

U prvom dijelu ono najbitnije događalo se u samoj završnici kada je prvo Mijat Gaćinović promašio čisti zicer, ali je vrlo brzo nakon toga izborio kazneni udarac. Naime išao je u 16 metara glavom na ubačenu loptu, Gabriel Tamas visoko podignutom nogom zahvatio ga je po glavi i zaradio izravni crveni karton, a Srbija kazneni udarac. Vrlo loše izveo ga je Dušan Tadić koji puca visoko preko gola.

U drugom dijelu brojčano nadmoćna Srbija pritisnula je i počela nizati prilika, ali Ciprian Tatarusanu bio je vrlo raspoložen te je obranio niz pokušaja gostiju i tako osigurao svojoj reprezentaciji još jedan remi, čak treći u ovom natjecanju.

Liga nacija, Liga C, skupina 4

  • Rezultati
  • Ljestvica

4. kolo

Rumunjska0:0Srbija
Litva1:4Crna Gora
1Srbija 611:4+714
2Rumunjska 68:3+512
3Crna Gora 67:6+17
4Litva 63:16-130

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • apolo6414.10.2018. u 17:55
    Tako se puca penal za kladionicu ;-)
    apolo64