Nogomet

Di Francesco: "Velika pobjeda, ali možemo još bolje"; Soler: "Ovo mi je bilo jako potrebno"

Jan Šneler • srijeda, 07.11.2018.
Di Francesco: "Velika pobjeda, ali možemo još bolje"; Soler: "Ovo mi je bilo jako potrebno"
Foto: EPA

Pobjedom u Moskvi, Roma je vrlo blizu drugog kruga Lige prvaka, dok je Valencia praktički osigurala barem plasman u Europsku ligu. Strateg pobjedničkog sastava Eusebio Di Francesco zadovoljan je rezultatom, no smatra da su njegovi igrači mogli pružiti i bolju predstavu...

Roma je pobjedom protiv CSKA došla na korak od prolaza skupine. Talijanskoj momčadi za to je potreban svega jedan bod u naredna dva kola, a ono što joj je još potrebnije, drži trener Rome Eusebio Di Francesco, ranije je zatvaranje utakmice.

"Velika je ovo pobjeda za nas, ali mogli smo biti još bolji. Moramo biti još bolji. Popravljamo se, ali ne smijemo se zavaravati - moramo završavati utakmice puno brže. Ne smijemo se zadovoljavati s onim što imamo jer imamo potencijala za puno više", rekao je za Sky Sports strateg Rome.

S druge strane, Viktor Gončarenko ne može biti zadovoljan konačnim rezultatom, a svojim igračima je zamjerio previše naivnosti. Rusku momčad sada očekuje direktna borba s Viktorijom Plzen u borbi za treće mjesto u skupini.

"Ne mogu reći da smo igrali loše, pritisnuli smo protivnika, napadali, imali dobrih momenata u igri. Nažalost, bili smo prenaivni, naročito u trenucima kada smo ostali igračem manje", istaknuo je trener CSKA.

U skupini H, kako se i očekivalo, Valencia je na svom terenu slavila protiv Young Boysa. Posebno raspoloženi bili su dvostruki strijelac Santi Mina te strijelac i dvostruki asistent Carlos Soler koji je ovime ujedno prekinuo dugi golgeterski post.

"Prošlo je više od godinu dana od kada sam postigao pogodak tako da mi je ovo bilo jako potrebno. U nogometu je samo bitan rezultat, ali proteklih tjedana predviđao sam da će nam se dogoditi ovakva sjajna izvedba i rezultat. Ponekad semafor sakrije dobru igru", prenose službene stranice Uefe izjavu Solera.

Liga prvaka, skupina G

  • Rezultati
  • Ljestvica

4. kolo

CSKA Moskva1:2Roma
Viktoria Plzeň0:5Real Madrid
1Real Madrid 612:5+712
2Roma 611:8+39
3Viktoria Plzeň 67:16-97
4CSKA Moskva 68:9-17

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Torca-Dubrava07.11.2018. u 22:48
    Naših nema
    Torca-Dubrava