Košarka

Bucksi imaju problema s ulaskom u utakmicu: "Izvlači nas to što smo toliko talentirani"

Branimir Korać • utorak, 20.11.2018.
Bucksi imaju problema s ulaskom u utakmicu: "Izvlači nas to što smo toliko talentirani"
Foto: EPA

Milwaukee Bucksi su i noćas morali hvatati zaostatak nakon što su slabije otvorili utakmicu. Opet su uspjeli, ali svjesni su da to ne funkcionira na duže staze...

Milwaukee Bucksi osmi put u 16 utakmica ove sezone bili su u zaostatku nakon prve četvrtine. Ovaj put protiv Denver Nuggetsa, a i Bucksi su svjesni kako trebaju puno bolje kretati u utakmicu.

"Moramo to popraviti. Moramo puno bolje ulaziti u utakmicu. U ovoj utakmici napravili smo dobar posao, ali moramo i možemo puno bolje. Talent nas uvijek izvlači, imam osjećaj da smo toliko talentirani da se uvijek možemo vratiti u utakmicu, zaostajali deset ili 15 poena. Ali svjesni smo da nam na duge staze to ne može donijeti ništa dobroga, moramo biti sposobni odmah uhvatiti ritam i kontrolirati utakmicu", smatra Giannis Antetokounmpo.

Svega toga svjestan je i trener Mike Budenholzer koji tvrdi kako se radi na tom problemu.

"Razmišljamo o tome, razgovaramo o tome i svjesni smo toga. Volio bih da puno bolje ulazimo u utakmicu. U idealnom svijetu želiš od početka igrati dobro. Cilj mi je da svih 48 minuta budemo bolji protivnik na parketu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!