Nogomet

Benković: "Mislim da mogu činiti dobar par sa Šimunovićem, govorimo istim jezikom i dobro se poznajemo"

Mihaela Bradovski • subota, 08.12.2018.
Benković: "Mislim da mogu činiti dobar par sa Šimunovićem, govorimo istim jezikom i dobro se poznajemo"
Foto: FaH

Filip Benković i Jozo Šimunović čine stoperski par Celtica, a Beković vjeruje kako njihova veza može jako dobro funkcionirati u budućnosti i donijeti dosta toga dobroga velikanu iz Glasgowa...

Jozo Šimunović i Filip Benković zaigrali su zajedno u dvoboju protiv Motherwella u prošlom kolu, susret je okončan 1:1, a hrvatski stoperski par dobro je funkcionirao. Benković smatra kako sa Šimovićem može tvoriti dobar par u budućnosti.

"Mislim da smo bili dobri protiv Motherwella, imali su samo jednu šansu na kraju utakmice i zabili. Dobro se poznajemo i jedva čekam naše zajedničke nastupe u sljedećim utakmicama. Mislim da mogu činiti dobar par s Jozom, govorimo istim jezikom i dobro se poznajemo. Pozitivan sam oko svega što se događa."

Od dolaska u Škotsku Benković je dodatno napredovao, znao je da mora još dosta raditi na fizičkom planu i spreman je za to.

"Kada sam došao, znao sam da u nekim dijelovima igre moram još dosta napredovati, posebno na fizičkom planu. To mi je bilo vrlo važno i korak po korak bio sam sve bolji. Međutim moram još puno raditi, želim biti još bolji i svakim danom sve više napredovati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!