Košarka

Bucksi glatkom pobjedom proslavili Božić u Madison Square Gardenu

Branimir Korać • utorak, 25.12.2018.
Bucksi glatkom pobjedom proslavili Božić u Madison Square Gardenu
Foto: EPA

Tradicionalni program na Božić u NBA ligi donosi nekoliko poslastica, a prvi dvoboj bio je ujedno i najizvjesniji. Knicksi nisu imali šanse na svom parketu protiv Bucksa koji su slavili 109:95...

New York Knicksi nastavili su lošu seriju i upisali 12. poraz u zadnjih 14 utakmica. Dvije pobjede koje su ostvarili u tom razdoblju upisane u produžetku i to jedna od njih protiv Milwaukee Bucksa, a druga protiv Charlotte Hornetsa.

Ovaj put Bucksi su bili puno oprezniji i nisu dopustili novo iznenađenje. Upisali su pobjedu 109:95 što im je deveta pobjeda u zadnjih 11 susreta.

Bliski susret Giannisa Antetokounmpa i Marija Hezonje nije se dogodio, Hezonja je ostao na klupi i nije dobio priliku, ali je zato Greek Freak briljirao i nosio Buckse do pobjede. Odigrao je veliku ulogu u odvajanju i pomogao da se utakmica prelomi te Milwaukee uđe u mirnu završnicu.

Prvo poluvrijeme nije donijelo neka posebna odvajanja, ali u trećoj dionici Milwaukee je podignuo ritam, dobio to razdoblje s 36:22 i nije bilo neke neizvjesnosti u završnici.

Antetokounmpo je susret završio s 30 poena i 14 skokova, a Brook Lopez dodao je 20 poena. Kod Knicksa Kevin Knox ubacio je 21 poen uz šest skokova dok su po 14 poena dodali Noah Vonleh (15 skokova) i Tim Hardaway (deset skokova).

NBA:
New York Knicks - Milwaukee Bucks 95:109

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!