Rukomet

Težak udarac za Švedsku, jedan od najboljih igrača ozlijeđen: "Izgubili smo vođu"

Branimir Korać • četvrtak, 17.01.2019.
Težak udarac za Švedsku, jedan od najboljih igrača ozlijeđen: "Izgubili smo vođu"
Foto: FaH

Jedan od najboljih švedskih igrača Jim Gottfridsson zaradio je čini se težu ozljedu u susretu s Mađarskom i po svemu sudeći Prvenstvo je za njega završeno...

Švedska je pobijedila Mađarsku 33:30 i prenosi četiri boda u sljedeću fazu natjecanja, ali čini se da tamo neće moći računati na jednog od najboljih igrača, vođu momčadi Jima Gottfridssona. Srednjak Flensburga u velikim bolovima ostao je na parketu sredinom drugog poluvremena i odmah je iznesen s terena.

Riječ je o mišiću lista lijeve noge, odmah mu je on bandažiran, ali bol koja se javila i njegova reakcija govore kako nije riječ o nečem bezazlenom.

"Prve pretpostavke kažu da je riječ o ozljedi mišića lista, obavit ćemo magnetsku rezonanciju i vidjeti koliko je oštećenje. Naravno da je tužan i zabrinut, ali ne želim spekulirati o tome kada će se vratiti i hoće li igrati na Svjetskom prvenstvu", izjavio je liječnik reprezentacije Ola Svejme.

Lukas Nilsson nije optimist po pitanju brzog oporavka.

"Jako mi je žao zbog Jima, bliski smo prijatelji. Ovo je velika šteta, jako je utučen. Izgubili smo vođu, ali nećemo se predati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!