Košarka

Bogdanović najbolji kod Pacersa, Antetokounmpo i Bucksi ipak prejaki

Branimir Korać • četvrtak, 14.02.2019.
Bogdanović najbolji kod Pacersa, Antetokounmpo i Bucksi ipak prejaki
Foto: EPA

Prekinuta je serija pobjeda Indiana Pacersa. U posljednjoj utakmici koju su odradili uoči All-Star vikenda, poraženi su na svom parketu od Milwaukee Bucksa...

Milwaukee Bucksi potvrdili su status najbolje momčadi Istoka i jedne od najboljih momčadi lige pobjedom u Indianapolisu 106:97. Indiana je unatoč još jednoj dobroj utakmici Bojana Bogdanovića ipak upisala poraz, Giannis Antetokounmpo bio je nezaustavljiv i gosti su na kraju slavili.

Bojan Bogdanović odigrao je vrlo dobru utakmicu, ponovno je bio najbolji pojedinac kod Pacersa, ali u završnici susreta Bucksi su bili bolji i odnijeli pobjedu. Bogdanović je na parketu proveo 32 minute i za to vrijeme ubacio 20 poena (6/10 za dva, 1/4 za tri, 5/6 slobodna) uz šest skokova, tri asistencije i bez izgubljenih lopti.

Indiana je u ovaj dvoboj ušla sa serijom od šest uzastopnih pobjeda, ali Milwaukee je utakmicu zaključio serijom 30:11, napravio preokret i upisao vrijednu pobjedu.

Pacersi su imali lošiji ulazak u utakmicu i Bucksi su vodili u prvoj dionici s 13 poena prednosti, ali Indiana se uspjela oporaviti i u zadnjoj dionici voditi čak s 86:76 nakon trice Tyrekea Evansa devet i pol minuta prije kraja susreta.

Ipak do kraja su Antetokounmpo, Malcolm Brogdon i Khris Middleton povukli i odvukli Buckse do pobjede.

Antetokounmpo je odradio vrhunsku utakmicu, bio je nezaustavljiv i upisao je 33 poena, 19 skokova i 11 asistencija dok je Brogdon dodao 17 poena i pet skokova.

Kod Pacersa osim Bogdanovića, po 14 poena upisali su Darren Collison (sedam asistencija, šest skokova) i Domantas Sabonis (devet skokova).

NBA:
Indiana Pacers - Milwaukee Bucks 97:106

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!