Košarka

Ivica Zubac jako dobar u uvjerljivoj pobjedi Clippersa protiv Sunsa

Petar Jenjić • četvrtak, 14.02.2019.
Ivica Zubac jako dobar u uvjerljivoj pobjedi Clippersa protiv Sunsa
Foto: EPA

Los Angeles Clippersi nisu imali prevelikih problema protiv Phoenix Sunsa koje su na domaćem parketu svladali sa 134:107. Vrlo dobru utakmicu odigrao je Ivica Zubac u dresu pobjedničke momčadi...

Do 32. pobjede sezone stigli su Los Angeles Clippersi koji se nisu morali pretjerano mučiti s Phoenix Sunsima. Na domaćem su parketu stigli do pobjede sa 134:107 te tako nastavili s toplo-hladnim utakmicama u posljednje vrijeme, nižući po jedan poraz pa po jednu pobjedu.

S druge strane Phoenix je izgubio 15. utakmicu zaredom čime je izjednačio rekord franšize postavljen prošle sezone, od početka ožujka pa do početka travnja. Od svih poraza, šest ih je stiglo s dvoznamenkastom razlikom.

Clippersi su na poluvremenu imali vodstvo od 67:51, a susret su u potpunosti prelomili u trećoj četvrtini kada su napravili seriju od 13:0 za vodstvo 82:55. Dodajmo kako su u ovom susretu po peti puta ove sezone ubacili sto ili više poena nakon samo tri četvrtine.

Ponovno je prvo ime pobjedničke momčadi bio Lou Williams s 30 poena i deset skokova, Momtrezl Harrell dodao je 19 koševa i pet skokova, a Ivica Zubac 16 poena (4/7 za dva, slobodna bacanja 8/8), sedam skokova, jednu asistenciju i jednu blokadu za 21 i pol minutu na terenu.

Kelly Oubre Jr. s 28 koševa bio je najbolji kod Phoenixa, Dragan Bender ostao je bez poena uz jedan promašaj za tricu i jedan uhvaćen skok za nešto manje od 12 minuta na terenu.

NBA:
LA Clippers - Phoenix Suns 134:107

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!