Košarka

Team LeBron drugu godinu zaredom do slavlja na All-Star vikendu

Branimir Korać • ponedjeljak, 18.02.2019.
Team LeBron drugu godinu zaredom do slavlja na All-Star vikendu
Foto: EPA

LeBron James drugu godinu zaredom izabrao je pobjedničku momčad za All-Star. Prošle godine bio je uspješniji od Stephena Curryja, a ove godine od Giannisa Antetokounmpa...

Za sve one koji vole ležerni ritam i atrakcije All-Star vikend je praznik i događaj koji s nestrpljenjem očekuju. Dobro je došao i onim drugima koji nisu toliki ljubitelji ovakvih neobaveznih događanja u kojima je rezultat u drugom planu, a atraktivnost i zabava u prvom. Oni lagano pune baterije uoči onog glavnog dijela NBA sezone.

Ove godine All-Star vikend održavao se u Charlotteu, a LeBron James je još jednom bio u statusu kapetana momčadi i birao je suigrače. Ovaj put protiv Giannisa Antetokounmpa, a sve je imao zanimljivu uvertiru u kojoj je James igrom slučaja u svoju momčad izabrao uglavnom one igrače koji bi mu u skoroj budućnosti mogli praviti društvo u klubu.

Sam susret donio je po običaju ogroman broj koševa, obrane se nisu igrale, a ispucano je ukupno čak 167 šuteva za tricu. Giannisova momčad imala je prednost na poluvremenu, ali u nastavku susreta Team LeBron je uzeo sve u svoje ruke i dobio drugo poluvrijeme s 96:69 i u konačnici slavio sa 178:164.

Kevin Durant odnio je titulu MVP-a s 31 poenom i sedam skokova, a Klay Thompson dodao je 20 poena i osam skokova. U Giannisovoj momčadi on je upisao 38 poena i 11 skokova, a po 20 poena dodali su Paul George i Khris Middleton.

Nikako neće biti zadovoljni Pelicansi jer je pet minuta odradio Anthony Davis koji je posljednju utakmicu New Orleansa napustio zbog problema s ozljedom, ali nije htio propustiti All-Star vikend.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!