Nogomet

Marin Ljubičić strijelac u visokoj pobjedi Slovana za dodatni bijeg na ljestvici

Branimir Korać • subota, 16.03.2019.
Marin Ljubičić strijelac u visokoj pobjedi Slovana za dodatni bijeg na ljestvici
Foto: Duje Bonačić

Nakon što su odradili onaj prvi dio sezone, Slovaci su se razdvojili na Ligu za prvaka i Ligu za ostanak. U Ligi za prvaka Slovan je visoko slavio protiv Sereda s 4:1 uz gol Marina Ljubičića...

Slovan iz Bratislave uvjerljivo je vodeća momčad slovačkog prvenstva i u Ligi za prvaka nalazi se na prvom mjestu s velikom prednosti nad drugoplasiranom Žilinom.

U prvom kolu Lige za prvaka igrala je protiv Sereda, momčadi koja je na dnu i visoko je slavio s 4:1 te tako i treći put ove sezone svladao ovog protivnika. U prva dva susreta nije bilo tako jednostavno, ali u trećčem je glatko slavio i povećao prednost na vrhu.

Vrlo rano gosti su stigli do vodstva golom Davida Streleca već u drugoj minuti da bi u završnici prvog dijela bivši igrač Hajduka Marin Ljubičić povisio na 2:0.

Ljubičić se pokazao kao dobro pojačanje Slovana u čije redove je prešao ljetos iz Dunajske Strede i ovo mu je već peti gol ove sezone i drugi u zadnja dva nastupa.

U drugom dijelu Slovan je rutinski dovršio posao iako je domaćin smanjio zaostatak, no autogol Adekuoroye i pogodak Šporara zaključili su priču.

Ljubičić je odradio cijelu utakmicu, a kod domaćina Dino Špehar ušao je u 75. minuti.

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!