Nogomet

Josip Radošević krasnim golom ostavio Mateja Delača nemoćnim

Branimir Korać • ponedjeljak, 18.03.2019.
Josip Radošević krasnim golom ostavio Mateja Delača nemoćnim
Foto: EPA

Danci su odigrali susrete posljednjeg kola regularnog dijela sezone i sada slijedi borba za naslov i europske pozicije te borba za opstanak. U zadnjem kolu među strijelcima je bio i Josip Radošević...

Zanimljivo je bilo posljednje kolo u danskom prvenstvu, hvatale su se pozicije koje su određivale tko će u Ligu za prvaka, a tko u Ligu za ostanak, a među klubovima koji su očajnički trebali pobjedu bio je i Brondby. On je do nje i došao slaveći u gostima kod Horsensa s 3:1.

Horsens je čak i poveo golom Hallura Hanssona, ali nije se dugo čekalo na odgovor. U 36. minuti fantastičnim udarcem s 25 metara Josip Radošević pogodio je poluvisoko uz samu vratnicu i Matej Delač na vratima Horsensa nije imao šanse.

U nastavku susreta gosti su napravili potpuni preokret s dva gola Kamila Wilczeka. Delač na jednoj i Radošević na drugoj strani odradili su cijelu utakmicu dok je Ante Erceg kod gostiju ušao u 66. minuti umjesto Simona Hedlunda.

Uoči odlaska na reprezentativno okupljanje Karlo Bartolec odigrao je cijelu utakmicu u dresu Nordsjaellanda na gostovanju kod Vendsyssela. Igrala mu je samo pobjeda za hvatanje šestog mjesta i uzeo ju je golom Andreasa Skova Olsena u 84. minuti.

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!