Nogomet

Santini zabio, Leko izgubio, Halilovićevi okrenuli 0:3, dvije asistencije Andrijaševića

Branimir Korać • ponedjeljak, 18.03.2019.
Santini zabio, Leko izgubio, Halilovićevi okrenuli 0:3, dvije asistencije Andrijaševića
Foto: EPA

Odrađeno je posljednje kolo belgijskog prvenstva uoči Lige za prvaka, a posljednji susreti donijeli su dosta uzbuđenja i nastupa hrvatskih igrača...

Club Brugge u posljednjem kolu regularnog dijela sezone neočekivano je poražen kod kuće od Mouscrona. Domaćin je nastavio s ogromnim oscilacijama u igri, a ovdje je podbacio i upisao poraz. U 33. minuti gosti su stigli do vodstva golom Selima Amallaha. Brugge je izjednačio u drugom dijelu pogotkom Siebea Schrijversa, ali u 81. minuti Nemanja Antonov vraća prednost na stranu Mouscrona.

Lokeren je prekinuo seriju poraza i na svom stadionu svladao je Cercle Brugge s 3:1. Jedan niz tako je prekinut, a drugi nastavljen. Pobjedu Lokerenu donijeli su Amine Benchaib, Jose Cevallos i Ari Skulason. Serge Gakpe u drugom dijelu samo je postavio konačnih 3:1. Jakov Filipović odigrao je cijelu utakmicu za domaćina.

Čudesan preokret dogodio se u Liegeu gdje je Standard igrao protiv Waasland Beverena i slavio s 4:3. Ne bi bilo toliko čudno da gosti nisu vodili 3:0 uz hat-trick Stefana Miloševića kojem je kod dva gola asistirao Franko Andrijašević. Domaćin se ipak nije predao i došao je do čudesnog preokreta golovima Merveillea Bokadija, Mousse Djenepa (dva) i Saa Orlanda. Alen Halilović ušao je u 77. minuti umjesto M'Pokua.

Anderlecht je ostvario važnu pobjedu kod Oostendea s 2:0 i tako izbjegao neke neugodnosti vezane uz ulazak u Ligu za prvaka. Gosti su se mučili do 69. minute kada je Yannick Bolasie zabio za vodstvo, a priču je zaključio Ivan Santini golom u 94. minuti. Santini na jednoj i Goran Milović na drugoj strani odigrali su cijelu utakmicu.

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!