Nogomet

Podjela bodova u Sofiji, Crnogorci imaju za čim žaliti

Jan Šneler • petak, 22.03.2019.
Podjela bodova u Sofiji, Crnogorci imaju za čim žaliti
Foto: EPA

U prvom kolu skupine A, Crna Gora je kod Bugarske odigrala neriješenih 1:1, no nakon današnjeg susreta gosti mogu žaliti što nisu odnijeli puni plijen...

Očekivala se vrlo neizvjesna utakmica u Sofiji između Bugarske i Crne Gore te su predviđanja bila ispravna. Ne radi se tu o najvišoj razini nogometa i vidljivo je kako obje momčadi imaju problema u kreaciji, ali snagom su tu negdje i do kraja kvalifikacija vodit će tešku borbu za što bolju poziciju.

Dosta dobrih prilika vidjeli smo večeras i iznenađujuće je što su postignuta samo dva pogotka. U prvom dijelu, Todor Nedelev imao je odličnu šansu, ali su gosti odlično reagirali. Nešto kasnije, Mirko Ivanić uzvraća udarac, a ovoga puta domaći vratar sjajno reagira.

Do pogotka su Crnogorci stigli početkom nastavka. U 50. minuti sjajno je prošao Stefan Mugoša i preciznim udarcem pogodio za 0:1. Desetak minuta kasnije priliku je imao Ivanić, no ovoga puta njegov udarac odlazi pored vrata.

Bulgaria - Montenegro Rezultati uživo

Malo kasnije, odlično je kontru istrčao Fatos Bećiraj, imao puno prostora, ali sebičnost suigrača stajala je Crnu Goru gotovo sigurnog pogotka. Kako to obično biva, kazna je stigla u 81. minuti. Vladimir Jovović skrivio je jedanaesterac, a izjednačenje Bugarima donio Nedelev.

Utakmica se smirila, ali onda u sudačkoj nadoknadi dvije fenomenalne šanse. Prvo je Martin Minčev silovito tukao iskosa malo pored gola, da bi Aleksandar Boljević iz izgledne pozicije tukao direktno u vratara.

Europsko prvenstvo, kvalifikacije, 1. kolo:
Bugarska - Crna Gora 1:1

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!