Nogomet

Šuker potvrdio: Hrvatska će dobiti novi nacionalni stadion u roku dvije-tri godine

Branimir Korać • četvrtak, 28.03.2019.
Šuker potvrdio: Hrvatska će dobiti novi nacionalni stadion u roku dvije-tri godine
Foto: Kristijan Komarica

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker objavio je kako je postignut dogovor o izgradnji nacionalnog stadiona koji bi se trebao nalaziti na rubnom dijelu Zagreba...

Jedna od glavnih preokupacija Davora Šukera otkako je došao na vrh Hrvatskog nogometnog saveza je nacionalni stadion. Čini se kako je i to pitanje došlo na dnevni red, a Šuker je poručio:

"Napokon, za dvije do tri godine stadion bi trebao biti izgrađen", poručio je nakon sastanka s predstavnicima Vlade i Zagreba.

Činjenica je da su stadioni u Hrvatskoj u katastrofalnom stanju, posebno Maksimir u kojem reprezentacija i najviše boravi. Taj stadion je već prava opasnost za one na tribinama i ispod njih i s pravom se strahuje kako se neće ništa promijeniti dok se ne dogodi nešto ružno.

Šukerova objava daje nadu kako će se nešto promijeniti po pitanju reprezentativnog stadiona, a u narednom razdoblju bit će poznati i detalji o kapacitetu i točnoj lokaciji. Čini se kako je za izgradnju stadiona odabran zagrebački kvart Blato koji se nalazi na rubnom dijelu grada.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!