Košarka

Bogdanović ponovno vrlo dobar, Pacersi upisali novu pobjedu protiv Pistonsa

Branimir Korać • četvrtak, 04.04.2019.
Bogdanović ponovno vrlo dobar, Pacersi upisali novu pobjedu protiv Pistonsa
Foto: EPA

Indiana Pacersi drugi put u kratko vrijeme slavili su protiv Detroit Pistonsa. Ovaj put bili su bolji sa 108:89 uz vrlo dobar nastup Bojana Bogdanovića...

Pacersi bez Victora Oladipa, Darrena Collisona i Wesleyja Matthewsa, Pistonsi bez Blakea Griffina, a u takvoj situaciji Pacersi su slavili u Michiganu sa 108:89.

Pacersi su u ovaj susret ušli u nizu od deset poraza u gostima, ali uspjeli su ga prekinuti dobrim nastupom. Detroit je s druge strane drugi put zaredom poražen u zadnja tri susreta bez Griffina, a oba poraza nanijeli su mu Pacersi.

Griffin nije imao značajnijih izostanaka ove sezone, činilo se da je napokon na putu sezone bez ozljeda i problema, no javio se problem s koljenom lijeve noge i na prisilnoj je pauzi.

Za Indianu ovo je bila vrlo važna utakmica, morala je do pobjede kako bi ostala uz bok Celticsima u borbi za prednost domaćeg terena u doigravanju i u tome je uspjela. Prednost je gradila tijekom cijelog susreta i na kraju je glatko slavila.

Bojan Bogdanović nastavio je s kvalitetnim nastupima, odigrao je još jednu vrlo dobru utakmicu i za 34 minute ubacio je 17 poena (7/12 za dva, 0/3 za tri, 3/4 slobodna) uz četiri skoka i tri asistencije.

Prvo ime Pacersa bio je Thaddeus Young s 21 poenom i osam skokova, Myles Turner dodao je 17 poena i pet skokova, a Domantas Sabonis 15 poena i 13 skokova.

Kod Detroita Andre Drummond postavio je novi rekord Pistonsa po broju double-double učinaka, došao je do 66. u karijeri, prestigao Isaiaha Thomasa s ubačenih 28 poena uz 19 skokova. Wayne Ellington dodao je 24 poena.

NBA:
Detroit Pistons - Indiana Pacers 89:108

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!