Tenis

Petra Martić preko Belinde Benčić do polufinala Charlestona

Petar Jenjić • petak, 05.04.2019.
Petra Martić preko Belinde Benčić do polufinala Charlestona
Foto: FaH

Petra Martić uspješno je odradila meč četvrtfinala WTA turnira u Charlestonu, hrvatska je tenisačica u dva seta bila bolja od Švicarke Belinde Benčić...

Jako dobar tjedan nastavlja se za Petru Martić koja je na WTA turniru u američkom Charlestonu stigla i do četvrte pobjede. Danas je hrvatska tenisačica u meču četvrtfinala bila bolja od Belinde Benčić.

Martić je švicarsku protivnicu svladala u dva seta sa 6:3, 6:4 nakon sat i 22 minute igre u njihovom prvom međusobnom dvoboju. Za ulazak u finale igrat će protiv bolje iz dvoboja Caroline Wozniacki - Maria Sakkari.

Jedan break vidjeli smo u prvom setu gdje je Martić povela s 3:0. Sve do servisa za set nije dopustila protivnici nijednu priliku za povratak. Tada je Benčić imala tri break šanse za priključak, međutim, nije ih uspjela iskoristiti. Hrvatska tenisačica iskoristila je zato svoju drugu set loptu.

Kao i u prvom setu, u drugom je isto bio dovoljan jedan oduzet servis. Hrvatska tenisačica povela je s 4:2 i mirno sačuvala prednost do kraja.

WTA Charleston, četvrtfinale:
Petra Martić (16) - Belinda Benčić (9) 6:3, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!