Tenis

Viktor Galović nakon više od dva sata igre do drugog kola u Tunisu

Branimir Korać • utorak, 16.04.2019.
Viktor Galović nakon više od dva sata igre do drugog kola u Tunisu
Foto: Pixsell

Viktor Galović preskočio je prvu prepreku na Challengeru u Tunisu. Igrao je protiv Španjolca Marija Vilelle Martineza i svladao ga je u tri seta nakon dva sata i 15 minuta igre...

Španjolac Mario Vilella Martinez nije uspio zaustaviti Viktora Galovića na startu turnira u Tunisu. U prvom kolu hrvatski tenisač bio je bolji u tri seta i izborio je nastup u drugom kolu.

Galović je opravdao status favorita, ali i vrlo dobru formu koju je pokazivao i prošlog tjedna u Barletti. Tamo je dogurao do polufinala gdje ga je zaustavio Gianluca Mager, a Vilella Martinez je istovremeno u Murciji eliminiran u osmini finala od Bernabea Zapate Mirallesa.

Galović je ovdje krenuo dobro, poveo je s 5:1 i mirno je dovršio prvi set koji je uzeo sa 6:2. No u drugom setu već je bilo problema. Izgubio je servis već u prvom gemu i do kraja seta nije se uspio vratiti.

Meč je otišao u treći set gdje su obojica imali prilika za breakove, nisu ih iskoristili te je u završnici seta tek Galović došao do 30:40 i ujedno meč lopte što odmah i koristi.

Drugo kolo donosi mu dvoboj protiv još jednog Španjolca, 12. nositelja Daniela Gimeno-Travera koji je bio slobodan na startu turnira.

Challenger Tunis, prvo kolo:
Viktor Galović (Hrvatska) - Mario Vilella Martinez (Španjolska) 6:2, 4:6, 6:4

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!