Rukomet

PPD Zagreb i Nexe sastaju se već u polufinalu Kupa

Mihaela Bradovski • četvrtak, 02.05.2019.
PPD Zagreb i Nexe sastaju se već u polufinalu Kupa
Foto: Pixsell

U prostorijama Hrvatskog rukometnog saveza izvučeni su parovi za polufinalnu završnicu Kupa Hrvatske za žene i muškarce koja je sastavni dio Festivala rukometa koji se održava od 16. do 19. svibnja u sportskoj dvorani Žatika u Poreču.

Poznati su parovi polufinala Kupa za rukometaše i rukometašice, a svakako najviše pozornosti privlači muško polufinale između PPD Zagreba i Nexea. Bit će to "finale prije finala", a pobjednik ovog dvoboja u svakom slučaju bit će veliki favorit u finalu.

Drugi polufinalni par čine Dubrava i Čakovec, a ovdje su Zagrepčani u statusu favorita za ulazak u finale. PPD Zagreb i Nexe prvi će izaći na parket i to 17. svibnja od 18 sati, a drugo polufinale na rasporedu je dva sata kasnije.

Rukometašice će svoje polufinale odraditi dan ranije, a nakon što je ranije eliminirala Lokomotivu, Podravka je veliki favorit za osvajanje Kupa.

Koprivničankama će protivnice u polufinalu biti rukometašice Koke iz Varaždina, dvoboj je na rasporedu 16. svibnja od 18 sati, a dva sata kasnije počinje susret između Sesveta Agroproteinke i Murvice.

Finale Kupa Hrvatske za žene održat će se u subotu, 18. svibnja s početkom u 17:30 sati, dok će finale Kupa Hrvatske za muškarce biti održano u nedjelju, 19. svibnja u isto vrijeme.

Polufinalni parovi Kupa Hrvatske za žene:
16. svibnja u 18:00 sati PODRAVKA VEGETA – KOKA
16. svibnja u 20:00 sati SESVETE AGROPROTEINKA – MURVICA

Polufinalni parovi Kupa Hrvatske za muškarce:
17. svibnja u 18:00 sati PPD ZAGREB – NEXE
17. svibnja u 20:00 sati ČAKOVEC – DUBRAVA

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!