Ostali sportovi

Snježana Pejčić nema gdje trenirati: "Treninzi mi trebaju za EP, ali to nekome nije važno"

Branimir Korać • srijeda, 05.06.2019.
Snježana Pejčić nema gdje trenirati: "Treninzi mi trebaju za EP, ali to nekome nije važno"
Foto: FaH

Jedna od najboljih hrvatskih sportašica Snježana Pejčić je u problemima. Streljana na kojoj trenira u Rijeci je zatvorena, a zamjenske nema...

Iz Hrvatskog streljačkog saveza stižu neugodne vijesti, naime streljana Vladimir Gortan u Rijeci je zatvorena, a sve zbog traženja Grada Rijeke da se ne odobri davanje licence za vođenje streljane SD Protect.

"Od Ministarstva državne imovine, nakon opetovanih traženja SD Protecta, nije dobiven nikakav odgovor, a u međuvremenu je stigao i dopis Grada Rijeke kojim se traži da se zahtjev SD Protect za produljenje aktivnosti odbije, a status strelišta riješi prema zahtjevu Grada Rijeke upisom vlasništva nad spomenutom nekretninom. Apsolutno je neprihvatljivo ponašanje Grada Rijeke pod vodstvom gradonačelnika Obersnela, koje svjesno i s namjerom preporučuje odbijanje davanja licencije za vođenje strelišta pravnoj osobi koja ga je uspješno vodila više godina", kaže za Večernji list glavna tajnica Hrvatskog streljačkog saveza Suzana Skoko.

Na toj streljani između ostalih trenirala je i jedna od najboljih streljačica svijeta Snježana Pejčić koja je sada u velikom problemu.

"Na ovoj streljani sam trenirala od početaka, a sada ima lokot na vratima.To je jedina streljana za mali kalibar u Rijeci, nema zamjenske. Jedina mi je opcija ići trenirati u Zagreb ili Ljubljanu što je velik trošak. Meni treninzi trebaju jer se pripremam za Europsko prvenstvo, ali to nekome nije važno."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!