Nogomet

Prosinečki: "Taj eurogol Insignea, iz voleja sa 16 metara, ne znam hoće li više ikada postići takav gol"

Mihaela Bradovski • srijeda, 12.06.2019.
Prosinečki: "Taj eurogol Insignea, iz voleja sa 16 metara, ne znam hoće li više ikada postići takav gol"
Foto: EPA

Bosna i Hercegovina nije uspjela iznenaditi u Torinu Italiju, ali je pokazala napredak i odigrala dobru utakmicu. Domaćin je ipak preokretom stigao do tri boda...

Nakon poraza od Finske reprezentativci Bosne i Hercegovine odradili su gostovanje u Torinu, vodili protiv Italije, prikazali puno bolju igru u odnosu na prethodni susret, ali su i u četvrtom kolu kvalifikacija za Euro ostali bez bodova.

Izbornik Zmajeva Robert Prosinečki u svom se komentaru dvoboja osvrnuo, između ostalog, na prvi talijanski zgoditak, ali i promašaj svoje momčadi prilikom vodstva.

"Odigrali smo jednu od naših najboljih utakmica stoga smatram da nismo zaslužili poraz. Momcima nemam ništa za zamjeriti, odigrali su odlično", konstatirao je Prosinečki zadovoljan predstavom svojih izabranika te nastavio:

"Imali smo puno prilika da rezultat bude potpuno drugačiji. Da smo realizirali priliku kod naših 1:0 možda je sve moglo biti gotovo. U jednom smo trenutku i dominirali protiv Italije. Sve u svemu, tako je to u nogometu, Talijani su kaznili svaku našu pogrešku. I taj eurogol Insignea, iz voleja sa 16 metara, ne znam hoće li više ikada postići takav gol."

Nakon četiri odigrana susreta izabrani sastav BiH na kontu ima jednako toliko bodva, a u rujnu ga čekaju dvoboji protiv Lihtenštajna i Armenije. Prosinečki je siguran, bude li njegova momčad igrala kao protiv Italije, za te se bodove ne moraju bojati.

"U devetom nas mjesecu čekaju dvije utakmice koje moramo dobiti, a mjesec dana kasnije rasplet situacije u grupi. Grešaka je evidentno bilo i one nisu dobrodošle, pogotovo one protiv Finske. No budemo li i dalje igrali kao protiv Italije neće biti problema"

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!