Tenis

Kutak za kladioničare: Dimitrov hvata formu protiv odličnog Kanađanina, Alba želi zadržati korak za Bayernom

Petar Jenjić • srijeda, 19.06.2019.
Kutak za kladioničare: Dimitrov hvata formu protiv odličnog Kanađanina, Alba želi zadržati korak za Bayernom
Foto: EPA

ATP turnir u londonskom Queensu u punom je pogonu, a pred nama je nastavak prvog kola turnira, dok će drugu utakmicu finala njemačkog prvenstva odigrati berlinska Alba i minhenski Bayern...

Stefanos Tsitsipas - Kyle Edmund

Nastup pred domaćom publikom imat će Kyle Edmund koji se, barem ako je suditi prema formi u posljednje vrijeme, ne može previše nadati dobrom rezultatu. Početkom travnja upisao je pobjedu na startu Marrakecha, a nakon toga zaredao s čak pet poraza. Uspješno, u pet setova, odradio je prvo kolo Roland Garrosa, a nakon toga predao meč Cuevasu u drugom. S druge strane nalazi se Stefanos Tsitsipas, za kojeg očekujemo da bi trebao doći do pobjede. Na Roland Garrosu došao je do osmine finala, a nakon toga pomalo iznenađujuće poražen na startu Hertogenboscha od Nicolasa Jarryja. Popravak dojma sigurno će tražiti u Londonu.

Prognoza: manje od 24.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Grigor Dimitrov - Felix Auger-Aliassime

Na istom turniru, ali nešto kasnije, svoj će prvi meč na travi ove sezone odigrati Grigor Dimitrov koji je na Roland Garrosu svladao Marina Čilića i izborio treće kolo gdje je bolji bio Stan Wawrinka. Međutim, još od Australian Opena, bugarski tenisač nije uspio povezati tri pobjede. To ne možemo reći za Felixa Augera-Aliassimea iza kojeg je nekoliko sjajnih turnira ove sezone. Posebno treba izdvojiti finale Rija i polufinale Mastersa u Miamiju, da bi prije nekoliko dana igrao i finale u Stuttgartu gdje je u tijesna dva seta bolji bio Matteo Berrettini. Mladi se Kanađanin već prilagodio travnatoj podlozi, ima bolje rezultate ove sezone i pobjeda danas sigurno ne bi bila preveliko iznenađenje.

Prognoza: Pobjeda Auger-Aliassimea

Koeficijenti: Pobjeda Dimitrova @1.70, pobjeda Augera-Aliassimea @1.90

Alba Berlin - Bayern

I Alba Berlin i Bayern do finala njemačkog prvenstva stigli su bez ijednog poraza u doigravanju te se zasluženo bore za naslov. Bavarci su svladali Braunschweig i Vechtu, dok je Alba bila bolja od Ulma i Oldenburga. Prije početka finalne serije, ove su dvije momčadi odigrale tri utakmice, dva je puta u prvenstvu do pobjede stigao Bayern, dok je u Kupu slavila Alba. Finalna serija krenula je prije tri dana, Bavarci su bili domaćini, a susret su prelomili u samoj završnici te slavili sa 74:70. Tijesan dvoboj očekujemo i danas u Berlinu, a takav bi trebao donijeti i nešto manje broj koševa.

Prognoza: manje od 163.5 koševa

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!